Mindful4u, Sonja Mars, is nu ook gecertificeerd Compassie (MBCL) trainer categorie A

Na het afronden van de opleiding tot Mindfulness (MBSR/MBCT) trainer bij See True. Heeft Sonja het afgelopen jaar de opleiding tot MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) trainer gevolgd bij Erik van den Brink en Frits Koster. Deze opleiding is een vervolg en verdieping van de Mindfulness. Na het volgen van de trainers opleiding heeft Sonja een compassie training gegeven onder supervisie van Annetje Brunner. Na het goed doorlopen van dit traject heeft Sonja zich laten registreren in het MBCL register als compassie trainer categorie A, zie https://www.compassietraining.nl/register-a-opgeleide-trainers-en-hulpverleners-nederland/

In de toekomst zal Sonja zich blijven scholen en ontwikkelen in het geven van zowel Mindfulness als Compassie trainingen in groepsverband en individueel (zowel binnen als buiten).

De Mindfulness is met name gericht op het trainen van de aandacht. De compassie training gaat over het ontwikkelen van meer compassie voor jezelf (en anderen) en je automatische patronen bijvoorbeeld een sterke innerlijke criticus. Je komt weer in contact met dat deel van jezelf dat liefdevol en ruimhartig is.

Voor meer informatie over de (zelf-)compassie training, ga naar: www.compassietraining.nl 

Compassie training in 2020: 

In 2020 zal weer een Compassie training gegeven worden. Deze training kun je volgen nadat je een Mindfulness of vergelijkbare training hebt afgerond. Naar verwachting zal de training van start gaan op 19 of 21 februari (op woensdag of vrijdagochtend) in Maartensdijk.

Wil je je hiervoor opgeven dan kan dat door het onderstaand formulier in te vullen en versturen (of stuur een mail naar: sonja@mindful4u.nl):

 

http://