MindfulWalks: wandelen en mindfulness oefeningen in de natuur, verzet!

Heb jij een mindfulness training gedaan en wil je blijven oefenen samen met anderen of wil je eerst kennis maken met Mindfulness tijdens een wandeling?

 

Dan kun je nu mee doen aan de MindfulWalks!

MindfulWalks zijn wandelingen van 2 uur in de natuur waarbij je mindfulness oefeningen doet en  eenvoudige bewegingsoefeningen in een prachtige omgeving.

Doordat je buiten in de natuur bent, neem je letterlijk afstand tot de dagelijkse beslommeringen (werk en/of prive situatie) Hierdoor ga je beter zien wat er in jou leven speelt of wat jij nodig hebt. Daarnaast zorgt de natuur ervoor dat je je weer even onderdeel voelt van iets dat groter is dan jijzelf waardoor je vanuit een ander perspectief de dingen gaat zien . De verbinding met de natuur én het bewegen stimuleert de verbinding met jezelf en je algemeen welbevinden.

De eerste 6 MindfulWalks hebben elk een thema dat past bij de wisselingen van de natuur én aspecten van Mindfulness die aandacht krijgen tijdens de wandeling. Je kunt je opgeven om 1  keer mee te doen maar je kunt ook elke MindfulWalk deelnemen. Gezien de Corona crisis worden de Walks verzet naar een nader te bepalen datum…

Data en thema’s:

Datum: Thema: Tijd: 
?? Voorjaar: Eindeloos opnieuw beginnen 9:30-11:30
?? Zomer: Compassie 9:30-11:30
6 Sept Nazomer: Niet-oordelen 9:30-11:30
4 Okt. Herfst: Acceptatie 9:30-11:30
8 Nov. Herfst: Loslaten 9:30-11:30
13 Dec. Winter: Geduld 9:30-11:30

Voor wie: De MindfulWalks zijn geschikt voor mensen die al eens een mindfulness of compassie training hebben gevolgd en de beoefening graag willen voorzetten samen met anderen. Maar dit is niet noodzakelijk. Als je niet eerder een training hebt gevolgd dan is er vooraf wel een kort telefonisch intakegesprek. Ook leuk om een keer een vriend of vriendin of familie lid mee te nemen. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de Walk door!

Locatie: De wandelingen vinden plaats in een bos in het midden van het land, omgeving Utrecht/Hilversum/Lage Vuursche. Ook bij lichte regen gaan de MindfulWalks gewoon door (tenzij er hevige storm of regen is zodat het niet veilig is om in de natuur te zijn). Elke sessie zal een andere route worden gekozen. De mindfulness oefeningen kunnen zowel zittende als lopende oefeningen zijn. Neem in ieder geval iets mee waar je op kunt zitten.

Kosten: per keer € 15,- (svp betalen vooraf of middels een tikkie aan het begin van de wandeling)

Wil je deelnemen aan alle 6 de wandelingen die gepland staan voor 2020, dan ontvang je korting. Je betaalt dan geen € 90 maar € 79,- voor 6 begeleide wandelingen van 2 uur.

Je kunt je hieronder opgeven:

[contact-form-7 404 "Not Found"]