“Werkplek Mindfulness Training”

Waarom Mindfulness op het werk?

Medewerkers die een mindfulness training hebben gevolgd zijn bewezen productiever, creatiever en hebben ze een beter werkgeheugen. Daarnaast kunnen ze beter omgaan met stress en werkdruk en zitten ze beter in hun vel. Medewerkers die mindfulness beoefenen melden zich minder vaak ziek. Ze kunnen beter omgaan met veranderingen en hebben veerkracht. Medewerker én organisatie profiteren dus van de Mindfulness.

Mindful4u geeft een “Werkplek Mindfulness Training” waarbij medewerkers in korte tijd (6 weken in plaats van 8) de kern van de reguliere mindfulness training (MBSR/MBCT) aangereikt krijgen. Naast de 6 bijeenkomsten van 1 tot 1,5 uur per keer op het werk, oefenen de medewerkers thuis minimaal dag 10 minuten per dag met mindfulness. De training is aangepast qua duur (1,5 in plaats van 2,5 uur), taalgebruik,  voorbeelden en structuur zodat iedereen op het werk mee kan doen. Uiteraard kunnen medewerkers ook buiten het werk profiteren van de mindfulness.

De training is gebaseerd op de WorkplaceMindfulness training uit Engeland van Marina Grazier (The Mindfulness Exchange) en Juliet Adams (A Head for Work). In overleg met de bedenker van de MBCT, Prof. Mark Williams (kijk op de home pagina naar een filmpje van Mark Williams) hebben Marina en Juliet deze training ontwikkeld en geven zij deze training, met bewezen succes, al decennia aan uiteenlopende organisaties in de U.K. Daarnaast trainen zij Mindfulness trainers in het geven van deze Workplace  Mindfulness. Mindful4u oprichter Sonja Mars is gecertificeerd Workplace Mindfulness trainer.

Wilt u of uzelf meer informatie over de Mindfulness op het werk training, neem contact op met Drs. Sonja G.J. Mars op 06 2298 0667 of via mail: Sonja@mindful4u.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.