Introductieworkshop Mindfulness

Herken jij jezelf in één of meer 😉 van de vragen:

Hoe kan ik meer rust en focus in mijn leven brengen?

Ik heb last van stress en wil meer rust ervaren,

Ik wil meer energie in mijn leven, maar hoe dan?

Ik heb interesse maar weet niet  of het iets voor mij is..

En nog veel meer…

Kom dan naar de introductie workshop Mindfulness voor volwassenen en leer wat de 8 weekse Mindfulness training voor jou kan betekenen. De 8 weekse training wordt gegeven op maandagavond of woensdag ochtend of vrijdagochtend. Kijk voor actuele data op deze site.

Leer anders omgaan met stress, onrust of negatieve gedachtes zodat jij weer geniet van het leven en kiest voor wat jij wilt en nodig hebt!

Tijdens de introductie krijg je ook informatie over de 8 weekse Mindfulness training. Deelname aan deze training is uiteraard niet verplicht. Besluit je na de introductie wel deel te nemen aan de 8 weekse training, dan word de bijdrage aan de introductie in mindering gebracht op de prijs voor de training.

De 8-weekse Mindfulness training

De 8-weekse training is een wekelijkse training van 2 uur per keer. Het is een praktische training waarbij jou ervaring centraal staat. In de training gaan we doen we verschillende oefeningen o.a. ademhalingsoefeningen, bewegingsoefeningen en aandachtsoefeningen. De eerste sessie start op maandag 12 november in de Vierstee te Maartensdijk van 19:30 tot 21:30 uur.

Praktische informatie voor de introductie:

Eenmalig aanbieding: 

Meld je aan tussen 8 en 14 oktober en je betaald € 9, in plaats van € 35,- per deelnemer inclusief koffie/thee en appeltaart!.

Gemakkelijk zittende kleding is aan te bevelen.

Meld je NU aan:
Of stuur een mail naar: sonja@mindful4u.nl met jouw naam en telefoonnummer.

Je kunt je ook telefonisch aanmelden op nummer 06 22980667 of 0346 214404