MindfulWalks

Zou het niet fijn zijn om je krachtiger en energieker te voelen en het gevoel te hebben dat jij jouw keuzes maakt die bij jou passen? Dan is het tijd om mee te doen aan de MindfulWalks

MindfulWalks zijn 7 wekelijkse wandelingen van 1,5 uur in de natuur waarbij je mindfulness oefeningen, eenvoudige oefeningen die je stabiliteit vergroten zoals yoga en/of pilates en ademhalingsoefeningen doet. Dit alles doe je in de natuur samen met anderen of individueel met jouw trainer. Doordat je buiten in de natuur bent, neem je letterlijk afstand tot de dagelijkse beslommeringen (werk en/of prive situatie) Hierdoor ga je beter zien wat er in jou leven speelt of wat jij nodig hebt op dit moment. Daarnaast zorgt de natuur ervoor dat je je weer even onderdeel voelt van iets dat groter is dan jezelf. De verbinding met de natuur zorgt voor ervoor dat je anders gaat kijken naar jouw leven.

Voor de mindfulness en pilates oefeningen heb je geen ervaring nodig behalve dat je bereid moet zijn om deze oefeningen te doen. Je kunt de oefeningen ook makkelijk thuis, of waar je ook bent, uitvoeren tussen de trainingsochtenden door. Hoe meer je oefent, hoe groter het effect voor jouw lichaam én geest zal zijn. Mindfulness en sporten in de sportschool bijvoorbeeld werken op dezelfde manier: hoe vaker je oefent, hoe groter het effect.

De wandelingen vinden plaats in een bos in het midden van het land. Ook bij regen gaan de MindfulWalks gewoon door (tenzij er hevige storm of regen is zodat het niet veilig om in de natuur te zijn)