MindfulWalks

Zou het niet fijn zijn om Mindfulness te beoefenen in de natuur? Dan is het tijd om mee te doen aan de MindfulWalks

MindfulWalks zijn wandelingen van 2 uur in de natuur waarbij je mindfulness oefeningen doet en  eenvoudige bewegingsoefeningen. De mindfulness oefeningen zijn zowel zittende als lopende oefeningen.Neem in ieder geval iets mee waar je op kunt zitten.

Doordat je buiten in de natuur bent, neem je letterlijk afstand tot de dagelijkse beslommeringen (werk en/of prive situatie) Hierdoor ga je beter zien wat er in jou leven speelt of wat jij nodig hebt op dit moment. Daarnaast zorgt de natuur ervoor dat je je weer even onderdeel voelt van iets dat groter is dan jezelf. De verbinding met de natuur stimuleert de verbinding met jezelf en wat jij nodig hebt.

De MindfulWalks worden maandelijks gehouden en hebben elk een thema die past bij de wisselingen van de natuur. Je kunt je opgeven om 1 keer mee te doen maar je kunt ook elke maand deelnemen.

De MindfulWalks zijn vooral geschikt voor mensen die al eens een mindfulness of compassie training hebben gevolgd en de beoefening graag willen voorzetten samen met anderen. Maar dit is niet noodzakelijk. Als je niet eerder een training hebt gevolgd dan is er vooral wel een kort intakegesprek.

Het samen mindful zijn in de natuur geeft een extra dimensie aan de persoonlijke beoefening.

De wandelingen vinden plaats in een bos in het midden van het land. Ook bij lichte regen gaan de MindfulWalks gewoon door (tenzij er hevige storm of regen is zodat het niet veilig om in de natuur te zijn)

Kosten: per keer € 20,- (svp betalen voorafgaand aan de wandeling)

Voor 10 wandelingen: € 175,- (vooral te betalen)