Mindfulness Opfris Sessies

Heb jij de 8 weekse Mindfulness en/of Compassie training gedaan en wil je graag jouw mindfulness skills blijven beoefenen maar merk je dat dat in je eentje best lastig is? Veel mensen hebben na het volgen van de 8 weekse training nieuwe inzichten opgedaan en nemen zich voor te blijven oefenen. In de praktijk is het lastig om de discipline op te blijven brengen om te blijven oefenen. Het is alsof je na de training in een gat valt wat al snel weer wordt opgevuld door oude gewoonten en gedrag. Wil jij mindfulness blijven oefenen, en jezelf blijven voeden met dat wat goed voor je is:

Doe dan mee met de nieuwe Mindfulness Opfris Sessies

Mindfulness Opfris Sessies is een een serie van 6 maandelijkse sessies die je helpen om, samen met anderen, mindfulness te blijven beoefenen en te leven vanuit compassie voor jezelf en anderen.

Elke maand is er een sessie van 1,5 tot 2 uur waarin we samen mediteren, thema’s bespreken, ervaringen delen maar vooral onszelf weer herinneren om mindful te zijn omdat die manier van leven beter is voor ons welzijn en onze mentale gezondheid. Als je niet blijft oefenen dan wordt het lastiger om niet mee te gaan met negatieve gedachten of lastige ervaringen zoals angst of spanning. De serie bestaat uit 4 online sessies en 2 buitensessies, dus in totaal 6 sessies. We hebben gemerkt dat de online ontmoetingen goed werken maar het is ook fijn om elkaar live te treffen. Daarom bestaat de serie uit een combinatie van online en live sessies. Hoe fijn is dat om elkaar te ont-moeten in de natuur. Locatie voor de buitensessies is Lage Vuursche.

Praktische informatie

Je kunt alleen meedoen als je al eerder een mindfulness of compassie 8 weekse training hebt gevolgd (dit kan ook elders zijn geweest). Wil je eerst een online training volgen? Kijk dan naar de data op de site voor de eerstvolgende 8 weekse mindfulness training.

De data en tijden van de eerste maandelijkse 6 sessies zijn:

Vrijdag: 3 juli; 21 augustus; 25 september; 23 oktober; 20 november; 18 december

Tijd: We starten om 10:00 uur tot ong. 11:45 uur op vrijdagochtend. Bij de buitensessies spreken we af ergens in het bos omgeving Lage Vuursche. We spreken steeds af op een plek die relatief rustig is.

De buitensessies zijn gepland op: 21 augustus en op 23 oktober.

NB: De buitensessies gaan ook door bij minder goed weer, alleen bij storm en zware regen, als het niet veilig is in het bos, verplaatsen we de sessie in overleg naar een andere datum of online.

Kosten:

Je kunt per keer betalen of per sessie 6 (dit zijn 4 online Zoom sessies en 2 buiten sessies).

Betaal je per sessie van 6, dan ontvang je korting en betaal je voor 6 sessies: € 240,- (per sessie € 40,- inclusief btw)

Betaal je liever per keer dan is de prijs: € 47,- incl btw

Let op: bij minimaal 4 deelnemers gaat de sessies door!

Geef je hieronder op:

voor alle 6 sessies

vrijdag 3 juli

vrijdag 21 augustus

vrijdag 25 september

vrijdag 23 oktober

vrijdag 20 november

vrijdag 18 december