Home

And when your body has become still,
reach out with your heart.
Know that we are connected
in ways that are terrifying and beautiful.
(You could hardly deny it now.)
Know that our lives
are in one another’s hands.
(Surely, that has come clear.)
Do not reach out your hands.
Reach out your heart.
Reach out your words.
Reach out all the tendrils
of compassion that move, invisibly,
where we cannot touch.

Lynn Ungar 3/11/20, Pandemic

 

Mindfulness leert je met behulp van praktische oefeningen los te laten wat je in de weg zit of energie kost. Jij neemt weer de regie van je eigen leven in plaats van geleefd te worden door omstandigheden en de buitenwereld. Jouw leven, en dat van jouw dierbaren, is immers te waardevol om niet volledig geleefd te worden. Door het beoefenen van Mindfulness ga je zien wat jij altijd deed maar niet meer werkte en kun je andere keuzes gaan maken, keuzes die je meer rust en energie geven.

Mindful4u, Sonja Mars, geeft naast de reguliere 8 weekse Mindfulness (MBSR/MBCT) groepstraining, ook Compassie training, de MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) training, zoals ontwikkeld door Erik van den Brink en Frits Koster. De MBCL is een vervolg en verdieping op de Mindfulness training. Beide trainingen kun je volgen in groepsverband of individueel.

Naast mindfulness trainer/coach is Sonja gecertificeerd life en (online) loopbaan coach. Afhankelijk van jouw voorkeur zijn er diverse  mogelijkheden waar de coaching plaats vindt. De coaching kan plaats vinden in de praktijkruimte van Mindful4u of (gedeeltelijk) wandelend in het bos (Omgeving Maartensdijk/Lage Vuursche) of online in een speciale online omgeving. Naast training en coaching aam particulieren geeft Sonja ook training in het bedrijfsleven.