Home

We zijn allemaal druk met werk, gezin, zorgen voor andere, sociale verplichtingen enzovoort. Pas als we vast lopen of over onze grenzen heen gaan merken we wat we onszelf  aandoen. Doordat we steeds maar doorgaan op onze automatische piloot zijn met niet meer in staat om echt van het leven te genieten en zijn we niet meer écht aanwezig in ons leven en voor anderen. De Mindfulness laat ons zien wat onze gewoontes zijn en hoe we weer kunnen kiezen op elk moment weer.

Mindfulness leert je met behulp van praktische oefeningen los te laten wat je in de weg zit of energie kost. Jij neemt weer de regie van je eigen leven in plaats van geleefd te worden door omstandigheden en de buitenwereld. Jouw leven, en dat van jouw dierbaren, is immers te waardevol om niet volledig geleefd te worden. Door het beoefenen van Mindfulness ga je zien wat jij altijd deed maar niet meer werkte en kun je andere keuzes gaan maken, keuzes die je meer rust en energie geven.

Mindful4u, Sonja Mars, geeft naast de reguliere 8 weekse Mindfulness (MBSR/MBCT) groepstraining, ook Compassie training, de MBCL (Mindfulness Based Compassionate Living) training, zoals ontwikkeld door Erik van den Brink en Frits Koster. De MBCL is een vervolg en verdieping op de Mindfulness training. Beide trainingen kun je volgen in groepsverband of individueel.

Naast mindfulness trainer/coach is Sonja gecertificeerd life en (online) loopbaan coach. Afhankelijk van jouw voorkeur zijn er diverse  mogelijkheden waar de coaching plaats vindt. De coaching kan plaats vinden in de praktijkruimte van Mindful4u of (gedeeltelijk) wandelend in het bos (Omgeving Maartensdijk/Lage Vuursche) of online in een speciale online omgeving. Naast training en coaching aam particulieren geeft Sonja ook training in het bedrijfsleven.