Online Mindfulness Sessie op woensdag 4 november 2020 (gratis)

Op woensdag 4 november 2020  is er weer een online sessie Mindfulness waarin we oefenen in mindful aanwezig zijn. Juist nu, kan mindfulness je helpen om mentaal veerkrachtig te blijven. Niet te worden meegezogen in alle onrust, stress of angst. Mindfulness helpt je anders om te gaan met de stress en angst die door de crisis wordt opgeroepen. Aanwezig zijn, toelaten en accepteren zijn onderdeel van deze weg. Een weg die ruimte geeft aan wat er is en je bewust maakt van de keuzes die je nu hebt. Een keuze om goed voor jezelf te zorgen bijvoorbeeld en daarmee voor jouw omgeving. 

Bovendien is het fijn om dit samen te doen en niet alleen. Het samen oefenen is makkelijker dan alleen. Het verbindt ons op een positieve manier. Iedereen heeft zijn eigen situatie maar het delen van ervaringen brengt ons ook dichter bij elkaar. Onderdeel van een groep of netwerk zijn helpt om veerkrachtig te blijven en ons niet afgescheiden te voelen maar onderdeel van. 

Het enige dat je hoeft te doen, is je opgeven via onderstaand formulier, dan stuur ik jou de link naar de zoom meeting. Je hoeft geen Mindfulness training gedaan te hebben om mee te doen (het helpt natuurlijk wel 😉 Twijfel je of je mee wilt of kunt doen, mail of bel me dan overleggen we even!

Zie ik je woensdag 4 november online?  

We beginnen om 9:30 uur tot 11:00 uur. Log iets eerder in zodat je kunt testen of alles werkt en we op tijd kunnen starten.