Online Gratis Mindfulness Sessie op vrijdag 2 oktober met als thema veerkracht

Aanstaande vrijdag 2 oktober kun je meedoen met een gratis online sessie (via zoom) met als thema: veerkracht. Deze sessie komt in plaats van de eerder geplande buitensessie. 

In bizarre tijden zoals nu, wordt er veel gevraagd van onze veerkracht. Door alles wat er gaande is in jouw leven en het leven van ons allemaal, kunnen er allerlei primaire reacties in ons brein worden ge-triggered. Automatische reacties die ons niet helpen om op een goede manier om te gaan met wat er is. Wat helpt is om meer mindful te zijn en met compassie naar onszelf en anderen. Een manier die ons helpt om veerkrachtig te zijn en niet mee te worden gezogen door allerlei doem scenario’s.

In deze online sessie zullen we in gaan op hoe Mindfulness en Compassie kunnen helpen om veerkrachtig te zijn in moeilijke situaties en tijden. We zullen samen een meditatie doen en met elkaar uitwisselen. Je hoeft geen eerdere training gedaan te hebben om mee te doen, maar het helpt wel 😉

De sessie begint om 9:30 uur tot max. 11:00 uur. Opgeven voor deze online gratis sessie doe je door jezelf op te geven via onderstaande link, Je krijgt danuitnodiging voor de sessie in Zoom vrijdag.