Mindfulness op het werk

Mindfulness heeft een bewezen positief effect op het verlagen van werkstress en het ziekteverzuim binnen organisaties. Daarnaast verhoogd het de productiviteit, creativiteit en het werkgeheugen van uw medewerkers. Tegelijkertijd wordt het algehele welbevinden van medewerkers vergroot door het beoefenen van Mindfulness.  Uw medewerkers hebben meer veerkracht en kunnen beter omgaan met veranderingen. Mindfulness is daarom zeer geschikt om aan uw medewerkers aan te bieden.

Het reguliere 8 weken MBCT programma van 2,5 uur per is minder geschikt voor organisaties  vanwege de duur en de tijd. Mindful4u biedt organisaties daarom een verkort programma aan van 6 keer 1 tot 1,5 uur per week, een programma dat speciaal is ontwikkeld voor organisaties. Dit programma is net zo effectief als de standaard 8 weken omdat het alle werkzame ingrediënten bevat die nodig zijn voor Mindfulness trainingen om werkzaam te zijn. Bovendien is het 6 weken programma ontwikkeld én onderzocht door ervaren mindfulness trainers die deze trainingen al decennia in Engeland geven.

Mindful4u, Sonja Mars is gecertificeerd in de methode WorkplaceMT die ontwikkeld is door Marina Grazier en Juliet Adams in Engeland. Marina Grazier, werkzaam destijds aan de Oxford University heeft deze methode ontwikkeld in opdracht van Mark Williams zelf. Reeds tientallen jaren geven zij deze trainingen binnen organisaties in Engeland.

Naast de reguliere groepstrainingen biedt Mindful4u ook een uniek blended learning traject aan: de Mindful@Work Online training. Voordeel van deze training is dat medewerkers hun persoonlijke situatie niet in een groep hoeven te delen maar met hun persoonlijke coach kunnen bespreken in een veilige online omgeving zonder collega’s. Bovendien kunnen medewerkers bezig zijn met het traject wanneer het hen uitkomt en zijn zij minder tijd afwezig dan bij een reguliere 6 of 8 weekse Mindfulness training.

Voor meer informatie, neem contact op met Sonja Mars via 0346 214404 of 06 22980667 of stuur een mail naar: sonja@mindful4u.nl

Mindful@Work Online