Mindfulness

De Mindfulness training voor volwassenen is een 8 weekse training van 2,5 uur per keer. De training is een praktische training waarbij jouw persoonlijke ervaring centraal staat.

In de 8-weekse Mindfulness training leer je het trainen van de aandacht en geef je aandacht aan die gedachten en gevoelens en (re)acties die jouw stemming beïnvloeden en je kunnen weerhouden gelukkig te zijn. In de training leer je anders omgaan met deze gedachtes en gevoelens en ga je een andere manier ervaren om weer echt te genieten en gelukkig te zijn. In de training maken we gebruik van onder andere  ademhalingsoefeningen, bewegingen en meditatieoefeningen. Je hoeft geen ervaring te hebben met meditatie of yoga om deel te nemen maar het helpt wel als je open staat om naar jezelf te kijken. Na elke training krijg je oefeningen mee naar huis voor de volgende training. Dit zijn dagelijkse oefeningen die niet veel tijd vragen maar wel elke dag je aandacht vragen. En natuurlijk zul je hoe meer je oefent, meer merken van de effecten van de Mindfulness.

Let wel, de Mindfulnesstraining is geen therapievorm maar een aandachtstraining. Er wordt dus niet uitgebreid stil gestaan bij problemen, trauma of eerdere ervaringen. Wel ga je stil staan bij wat jouw gedachten, gevoelens of acties die niet (meer) voor je werken. Vaak hebben we niet meer in de gaten hoe we het onszelf soms moeilijk kunnen maken. Er is een andere manier van leven. Een manier van leven waarbij we zelf het heft in handen nemen en weer vrij en met plezier leven!

Heb je behoefte aan meer informatie, neem dan contact met mij op:

Sonja Mars

Tel. 0346 214 404

Mobiel 06 2298 0667