Mindfulness Buiten Sessies

Heb jij de 8 weekse Mindfulness en/of Compassie training gedaan en wil je graag jouw mindfulness skills blijven beoefenen maar merk je dat dat in je eentje best lastig is? Veel mensen hebben na het volgen van de 8 weekse training nieuwe inzichten opgedaan en nemen zich voor te blijven oefenen. In de praktijk is het lastig om de discipline op te blijven brengen om te blijven oefenen. Het is alsof je na de training in een gat valt wat al snel weer wordt opgevuld door oude gewoonten en gedrag. Wil jij mindfulness blijven oefenen, en jezelf blijven voeden met dat wat goed voor je is:

Doe dan mee met de nieuwe Mindfulness Buiten Sessies

De Mindfulness Buiten Sessies is een een serie van 6 maandelijkse sessies die je helpen om, samen met anderen, mindfulness te blijven beoefenen en te leven vanuit compassie voor jezelf en anderen.

Elke maand is er een sessie van 1,5 tot 2 uur waarin we samen mediteren, thema’s bespreken, ervaringen delen maar vooral onszelf herinneren om mindful te zijn omdat die manier van leven beter is voor ons welzijn en onze mentale gezondheid. Als je niet blijft oefenen dan wordt het lastiger om niet mee te gaan met negatieve gedachten of lastige ervaringen zoals angst of spanning. We hebben gemerkt dat de online ontmoetingen goed werken maar het is ook fijn om elkaar buiten in de natuur te treffen. Daarom bestaat de serie uit buitensessies. Als het weer het niet toelaat doen we de sessie eventeel online of wordt de sessie verzet. Hoe fijn is het om elkaar te ont-moeten in de natuur. Locatie voor de buitensessies is omgeving Lage Vuursche, tussen Utrecht en Hilversum.

Praktische informatie

Je kunt zowiezo meedoen als je al eerder een mindfulness of compassie 8 weekse training hebt gevolgd (dit kan ook elders zijn geweest). Wil je meedoen maar heb je nog geen training gevolgd, dan volgt eerst een intake gesprek.

Wil je eerst een training volgen? Kijk dan naar de data op de site voor de eerstvolgende 8 weekse mindfulness of compassie training.

De data en tijden van de eerste maandelijkse 6 sessies zijn:

Vrijdag: 7 augustus; 21 augustus; 2 oktober; 23 oktober; 20 november; 18 december

Tijd: We starten om 09:30 uur tot ong. 11:30 uur op vrijdagochtend. Bij de buitensessies spreken we af ergens in het bos omgeving Lage Vuursche. We spreken steeds af op een plek die relatief rustig is.

NB: De buitensessies gaan ook door bij minder warm weer, alleen bij storm, sneeuw of veel regen, als het niet veilig is in het bos, verplaatsen we de sessie in overleg.

Kosten:

Je kunt per keer betalen of per sessie 3. Betaal je per sessie van 3, dan ontvang je korting en betaal je voor 3 sessies: € 90,- (per sessie € 30,- inclusief btw). Betaal je per keer, dan betaal je € 35,- voor de ochtend.

Doe je voor het eerst mee? Dan betaal je slechts € 25,-

Let op: bij minimaal 4 deelnemers gaan de sessies door!

Geef je hieronder op:

'

Ik heb eerder een mindfulness/compassie training gevolgd.Ik heb niet eerder een mindfulness training gevolgd training gevolgd"

voor alle 6 sessies

vrijdag 7 augustus

vrijdag 21 augustus

vrijdag 25 september

vrijdag 23 oktober

vrijdag 20 november

vrijdag 18 december