Coaching

Naast Mindfulness trainer is Sonja Mars ook opgeleid en gecertificeerd als master coach (opleiding 2,5 jaar aan het Europees instituut, de Baak). Zij begeleidt onder andere mensen die tegen een burn-out aan zitten of hebben gehad. Ook heeft zij veel ervaring met loopbaanbegeleiding en reintegratie coaching. De methodieken die worden ingezet zijn altijd afhankelijk van de cliƫnt, dit kan zijn: NLP, TA, RET, Mindfulness etc.

Naast face tot face coaching, is Sonja gecertificeerd online (mail) coach, (level II eCoachpro). Dit houdt in dat je via een mail omgeving gecoacht wordt op momenten dat het jou uitkomt vanuit je eigen omgeving. Een combinatie van face2face en online is natuurlijk ook mogelijk!

eCoaching

bij uiteenlopende vragen in een speciaal voor coaching ontwikkelde veilige online omgeving. Deze methode is kortdurend, effectief en helemaal van deze tijd. Het schrijven van mail is een meditatief proces en sluit daarom heel goed aan bij of juist na de live mindfulness trainingen en/of coaching.

Meer informatie over ecoaching, ga naar: www.ecoach4u.nl